BIZNISMEN MILOŠ (66) poklonio srce 19-godišnjoj Anabeli – godinama traži PRAVU, a ona ga OVIM OBORILA S NOGU: “Ne pije, ne drogira se, a OVO najviše cenim”

MAGAZIN

Miloš Kant (66), kontroverzni švajcarski preduzetnik češkog porekla, pronašao je novu ljubav u 19-godišnjoj Anabeli, piše portal “Expres.cz”, a ova vest je digla priličnu buru na Instagramu ove mlade brinete. Paparaci su Kanta zatekli u romantičnoj šetnji sa mlađanom Čehinjom tokom filmskog festivala u Karlovim Varima, pa čak i dobili njegovu potvrdu da se nalazi u novoj vezi.

“Anabel je sjajna. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ili pirsing, a nema ni psa, što takođe jako cenim. Povrh svega, srećan sam što sam napokon upoznao devojku iz Češke jer mi nedostaje naš humor u Švajarskoj”, rekao je ovaj 66-godišnji biznismen za “Expres” i nastavio:

“Pitao sam je zašto želi da bude sa mnom, a ona mi je na to odgovorila da joj odgovara moj karakter i da se pored mene dobro zabavlja. Rekla mi je i da joj se sviđa kako se brinem o njoj i mogu da vam kažem da je neverovatno zrela, baš kao da ima tridesetak godina”, završio je.

Anabel je od Miloša mlađa 47 godina, ali on tvrdi da je veoma zrela

Par se upoznao nedavno prilikom Miloševog boravka u Pragu, a ova 19-godišnjakinja ga je čak predstavila i svojim roditeljima, piše “Net.hr”. Kant inače živi u Lucernu gde drži najveću diskoteku u državi, a ujedno je i diplomirani arhitekta.

Podsetimo, o Kantu su se svetski mediji prvi put raspisali 2019. godine, kada je zaprosio portugalsku televizijsku zvezdu Margaridu Aranju na crvenom tepihu u Kanu. Lepa Margarida, inače 38 godina mlađa od biznismena, je pristala na brak, ali ova ljubav nije bila dugog veka.

Kant je bivšu devojku zaprosio na crvenom tepihu Kanskog festivala, ali ova ljubav je pukla!
Kant je bivšu devojku zaprosio na crvenom tepihu Kanskog festivala, ali ova ljubav je pukla!Foto:Profimedia

Bivši golupčići su zbog razmirica završili čak i na sudu, a Kant ju je prozvao patološkim lažovom. Ona je jednu od parnica izgubila i naloženo joj je da mu isplati četiri hiljade evra zbog klevete.

Možda će u 47 godina mlađoj Anabel pronaći sreću!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *