“I JA SAM MOGLA KUPITI DETE DA SAM HTELA…” I dalje BUKTI RAT sa Šerifovićkom…

MAGAZIN

Predstoji pomirenje Jelene Karleuše i njene koleginice Marije Šerifović. Razlozi zbog kojih se njihovo prijateljstvo raspada i naknadno prestanak praćenja na društvenim mrežama ostaju misterija. Međutim, mnogi spekulišu da se to dogodilo nedugo nakon što je Jelena izjavila da su njeni koncerti imali veću publiku od „Zvezde Grand“, što se pokazalo tačnom jer se istovremeno emitovalo na dve različite televizijske mreže. Kao odgovor, Šerifović je, zajedno sa Karleušinom rivalkom Cecom, na Instagramu podelio grafikon koji ilustruje udeo gledanosti dve televizije u to vreme.

Čini se da je JK gajio negodovanje prema Šerifovićkoj što je nešto otkrila publici, što je rezultiralo Marijinim isključenjem iz grupe prijatelja, a potom i Karli. Međutim, nakon skandala, čini se da je u novoj godini donijela odluku da napravi neke promjene i obnovi prijateljstvo sa Mariah. Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa događaja koji se odigrao pre šest meseci, a mnogi su komentarisali da simbolizuje pomirenje. Tek ćemo vidjeti da li će ovaj Kariusov postupak priznati njeni stari prijatelji i da li je pomirenje u budućnosti. Vrijedi napomenuti da se Marija nedavno u intervjuu jednom novinaru osvrnula na odnos između dvije pjevačice, navodeći:

Nemam zamjerke na Jelenu Karleušu, a ako je bilo kakvih problema, mislim da to treba svima staviti do znanja. Ovo je moj jedini odgovor. Vjerujem da postoje i druge stvari u životu koje zaslužuju našu podršku, a kada kamere počnu da se okreću, uvijek ću biti uz nju. Ako se pojave problemi, ona treba da ih rešava sama – izjavljuje Marija, dok je Jelena nedavno otkrila da Šerifoviću nije čestitala na uspehu, ali je o svemu bila unapred svesna.

Iako još nismo imali nikakvu komunikaciju, namjeravam joj se obratiti i uputiti joj svoje čestitke. Bio sam svjestan njenih namjera mnogo prije vas, prije nego što je službeno objavila pozitivne vijesti. Kao jedini koji je šutio čak i u trenucima ljutnje, osjećao sam se primoran da javno izrazim svoje čestitke. Ne sumnjam da će se snaći u ulozi majke, jer je njena želja za tim evidentna. I Verica će nesumnjivo uspjeti u ulozi bake. JK je izrazio uvjerenje da zaslužuje i unuče i sreću koju ono donosi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *